Rapport från en bra vecka

6 dagars lite skärpt LCHFande har passerat. Med skärpt menar jag fuskfri, inte strikt. Jag äter både en massa grönsaker och mejeriprodukter och nötter. Det är ungefär så strikt jag pallar med att vara.

Det har gått bra!
Jag är redan av med det värsta sötsuget och vikten har återgått till en bit under vad den var innan jul.

Mattias har också hoppat på tåget och lagat LCHF-middagar hela veckan vilket är SÅ bra! Att han gör mig sällskap underlättar så enormt mycket. Det är nämligen han som köper hem sådant jag har svårt att motstå. Läsk, chips, öl, pommesfrites och stora påsar med lösgodis. Han har dessutom svårt med proportioner och tycker att 2 påsar chips är ett måste (både fredag och lördag) köper han godis är det nog närmare ett kg han kommer hem med och smäller i sig. Jag hinner också sätta i mig en försvarlig mängd då vilket helt enkelt inte är ok.

Nåväl! -Veckans resultat: -2,1 kg

3 svar på ”Rapport från en bra vecka”

    1. Ladda ner appen shapeup och för matdagbok under en vecka. Du kommer sannolikt att märka att du äter mer kolhydrater och mindre fett än du tror.
      Det vanligaste skälet till att man inte går ner när man kör LCHF är nog att man äter för lite fett. Gör man det blir det ju rena svältkuren och då släpper inte kroppen på fettdepåerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *