Slarv!

Jag har slarvat med kosten senaste tiden!

Jag brukar göra medvetna undantag när det är något utöver det vanliga som födelsedagar, bröllop, resor. Det brukar funka men sedan påsk har det varit väldigt mycket ”utöver det vanliga” vilket lett till att jag bit för bit ätit mer kolhydrater.

Det är inte så att jag frossar i snask och snacks utan det räcker med att jag äter macka eller flingor till frukost, äter den där mackan som följer med salladen på lunchen, äter en frukostskål chips på fredag och dricker en likör eller två på helgen så har jag plötsligt lagt på mig 2-3 kg igen.

När jag snuddade 66kg och midjemåttet fluffat upp till hela 81 cm i lördags kände jag att det banne mig fick räcka.

-Nu kör vi!

Fördelen med den viktökningen är att jag vet att det är mest vatten. Nu har jag ätit lite striktare kolhydratreducerat i bara 2 dagar och redan tappat 1,2 kg och 1,5 cm kring midjan.

 

4 svar på ”Slarv!”

  1. Nu, 16 dagar efter mitt kalas, har jag äntligen kommit ner till samma vikt som jag hade när jag fyllde år. Lite chips, choklad och tortilliasmums gjorde att jag gick upp drygt 2 kg och oj vad jag mådde dåligt dagen efter! Jag kände mig bakis och magen var kass. Jag har lärt mig min läxa, det blir inga fler fuskdagar!

    1. Ja fy! Det är inte roligt! jag blir också kass imagen. TROTS det trillar jag av vagnen med jämna mellanrum. -märkligt, men så är det.

  2. Imorse när jag vägde mig hade jag tappat ytterligare 1kg och 1cm.
    Man kan inte klaga på effektiviteten inte 🙂

    1. Verkligen inte!
      Det är så fascinerande med lchf, jag är piggare och slipper sötsuget (även om jag drömmer om en stoor påse dillchips)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *