Inte tandlöst gnäll

En liten egenhet som lillebror har är att han inte kan tolka signaler av bla smärta.

han har flera gånger ramlat otroligt illa och vi har varit säkra på att nu gick det år h*vete men han reser sig upp som inget och fortsätter, senare har han stora blåmärken eller bulor och först DÅ säger han att det gör ont.

Att klippa hår och naglar var länge otänkbart så länge han var vaken för han skrek och skrek och skrek att det gjorde ont. Minsta lilla skråma som blöder gör otroligt ont.

Lösa tänder är en plåga för hela familjen och Lilelbror har hittills inte tappat en enda på naturlig väg. Den första hängde verkligen ut ut munnen när en klasskamrat till slut lyckades slå ut den. Nästa fick tandläkaren dra ut sendan den växt fast igen och börjat skada den nya tanden bakom. 3e tanden slog storebror ut häromveckan och då lossnade även 4an rejält men den sitter kvar än, -på ren viljestyrka från lillebrors sida.

Han har inte stängt munnen sen i fredags kväll. Går med den halvöppen och gnyr att det gör ooont. Ingen av oss förstår hur tanden kan sitta kvar. Lillebror äter inte, sover inte och vill absolut inte borsta tänderna. Nu har vi tröttnat. Är inte tanden ute när han vaknar imorgon blir det tandläkaren igen.

Om du undrar så kan inte lillebror tolka värme/kyla eller känna mättnad ordentligt heller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *