Kompisar

Tims inskolning idag var utomhus. Först gick han runt med en lära-gå-vagn och såg lycklig ut och sen fick han syn på cyklarna. En SÅN skulle han ha…

En av fröknarna tog fram en liten utan trampor och den sparkade han runt sig på läääänge. sött 🙂 När vi kom hem sen var han på sparkbilen nästan direkt och han klarar det galant. Han har nog bättre motorik än vi tillåtit oss att tro.

[singlepic id=197 w=320 h=240 float=right]Tim och Gabriel verkar ha jättestort utbyte av varann. De kryper runt efter varann och hjälps åt att hitta på bus. De undersöker saker tillsammans och sitter och “pratar” med varann.

På eftermiddan tog Matte våra barn medans jag, Thérèse och Gabriel åkte in till stan. Jag har ju som vanligt inga pengar men T hittade litegrann iallafall. Jag har ingen lust alls att handla kläder nu heller för den delen. Jag väntar nog med det tills jag vet om jag ska vara fet eller smal. Ingen idé att köpa nått som passar ett par veckor…

Jag har fattat ett ganska jobbigt beslut angående en annan detalj och pratat med berörda. Vet inte hur framtiden ser ut men just nu känns den biten lite tuff. Alla gör nog så gott de kan men ibland räcker inte det. Ibland måste man anstränga sig. Allt kommer inte naturligt för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *