Sovmorgon med tryck

Egentligen har jag ju inte haft sovmorgon eftersom O hämtades av sin farmor tidigare imorse men jag börjar inte jobba förrän 14.00 så det KÄNNS som om jag har sovmorgon.
När man får lite bonustid såhär är det ju smart att passa på att jobba undan lite tråk så att kvällen flyter lättare (slutar 22…)

Jag har varit på loppis med syrran och A. Där fyndade jag lite barnböcker för 5kr/st. Sen har jag tvättat undan en del, bakat pepparkaksmuffins och väntar på att skinksteken ska bli klar i tryckkokaren. Jag lagar den med riset direkt i grytan idag för att spara tid. -sånt gillar jag * ler *

Jag funderar på att på allvar försöka sammanställa lite maträtter som jag lagar i tryckkokaren. Det finns ont om bra recept färdiga nämligen. Det blir till att experimentera sig fram om man köper en.
Jag märker att det finns ett stort intresse kring tryckkokaren men många backar när de inte kan hitta recept som är up-to-date (inte SÅ många äter tunga idag…)

2 svar på ”Sovmorgon med tryck”

  1. Hittade en tryckkokar kokbok häromdagen bland mormors recept men jag har inte kikat i den. Eventuellt kanske jag kan bidra med några recept ur den.

  2. Tack hemskt gärna!
    Så länge det inte är recept på tunga, dillkött, kalops och fårikål såklart för de har jag en uppsjö av redan * ler *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *