Spoiled rotten II

Bara någon timme efter att jag skrev gårdagens inlägg gick vi till Döden i grytan . Ett ställe som jag kan rekomendera varmt. Ett bra tips är dock att man skippar förrätten om man vill klara av en dessert, vilket jag nog tycker att man bör * ler *. Jag blev mättare än jag kan minnas att jag varit på länge, sådär julbordsmätt… T & C som lever med betydligt sundare vanor än mig blev ohälsosamt mätta… Maten var så OTROLIGT god att det faktiskt nästan borde vara straffbart.

När vi kom hem var det mest spillror kvar så det blev tidig kväll. Jag satt och surfade ett tag, läste och försökte sen återta sängen från kattungarna.

Idag har vi hunnit med en tur till IKEA innan min överladdade hjärna sa ifrån och jag bad att få bli avsläppt på Centralen för att luncha och försöka landa innan jag skulle hitta mitt tåg.

Jag har haft en helt UNDERBAR helg! Tack så OTROLIGT mycket för det T & C! jag vet inte vad jag gör för att förtjäna det men är verkligen tacksam..!

Nu är jag hemma igen (Hunden var iallafall glad att se mig * ler * ) och ska hoppa isäng så att jag klarar av att kasta mig in i vardagen igen.

PS. Det KAN f.ö vara så att jag i fredags, på lunchen, fick ett spel och gick och klippte av mig håret…
Det KAN! vara så…

4 svar på ”Spoiled rotten II”

  1. Ja vem skulle inte sakna en bortskämd övervuxen tonåring som mig? 😉

    Skämt åsido så var det enormt tråkigt att åka hem fast jag var så trött att jag nog inte hade orkat med mer.

    Supertrevliget har jag haft iallafall och har lite svårt att vänja mig vid verkligheten igen.

  2. Hej Annifey
    Det låter som en alldeles strålande dag 🙂
    Jo, varför jag kom hit – ungarna lyssnar! Helt otroligt! Nu har jag lämnat tillbaka dem till MrKex och jag saknar tillochmed dagismorgnarna för det har varit så underbart.

    Hoppas du är utvilad numera. Kläm å hej

  3. Caya: Skicka genast hit den magiska lösningen för snart blir jag galen av det här. Om du har något för barn över 30 så tar jag tacksamt emot det med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *