Helgen i korthet

Fredag: Fredagsmys, ungarna satt uppe och tittade på spindelmannen innan de stöp i säng. Själv vek jag tvätt tills jag helt enkelt inte orkade hålla mig vaken längre.

Lördag: Besök på bondgård som höll “öppen gård”. Klappade lite djur (blev riktigt tjenis med 2 tackor) och fyndade lite böcker på loppisen. Barnens favorit var självklart att se hur lamm blir till. -igen och igen…

På kvällen körde vi barnen till min mamma som ville ha lite sällskap.
När vi kom hem gick jag ner i källaren och röjde lite medan M tittade på film. Jag hann få undan en hel del. Hyllor kom upp på en vägg i tvättstugan och där kunde jag sortera in en hel del. Sen tömde jag en hylla i “hallen” och ställde in 8 genomskinliga plastbackar. Sen tömde jag 2 flyttkartonger vars innehåll jag till viss del slängde men resten sorterades in i några av backarna.

Söndag: Gjorde oss en tur in till stan för att shoppa motorsåg. Det hade kunnat vara en lite småmysig förmiddag om det inte varit så att vi missat att det var skyltsöndag. Jisses vad mycket folk! Vi sprang på syrran men jag var för stirrig för att ens se henne * pinsamt *. Sen hämtade vi barnen och åkte hem och började förbereda skol/arbetsveckan. M sågade en massa ved medans jag skötte en massa tvätt -precis som vanligt alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *