Trevlig Valborg

Vi har haft gäster här på snabbvisit.
De kom på kvällen på Valborgsmässoafton och vi tog oss en liten tur till brasan. Det mycket bristfälliga programmet som publicerats antydde att dens kulle tändas 18.30 men vi väntade och väntade utan någon brasa.

Under tiden tog Parus en bild på oss som jag älskar.

Det finns väldigt få foton på mig och ännu färre på mig och M så det här kommer garanterat upp på väggen någonstans i huset. Jag har plockat fram bilden och tittat på den om och om igen under kvällen och blir alldeles glad i magen.

.

.

frammåt 19.45 drog de fram gasbrännarna och fjuttade på…

Vid det laget var vi vansinnigt hungriga och flydde således innan brasan egentligen brann…

2 familjepizzor försvann i ett nafs och vi satt som drogade koalor utspridda över undervåningen.

Barnen lekte jättebra som vanligt och den här gången var även våra äldstingar med och jodå, O (10,5) och P ( nyss fyllda 15) verkade trivas tillsammans. Vår son verkade faktiskt lite förälskad i sin nya kamrat.

1a maj hade jag planerat att vi skulle gå naturstigen i Ravinerna. Det är så underbart vackert där och jag ville visa upp hur fin natur lilla byn har, att den inte bara är tomma affärslokaler i slitna hus. När vi stod och gjorde frukost började det att regna så efter lunch vi åkte in till “Mitt i City” istället. Jag skulle tro att resten av värmland tog för givet att det var stängt för vi var inte många som besökte köpcentrat…

Gästerna vände hemåt när vi shoppat klart.

Det känns som om det här besöket gick galet snabbt. Jag hade velat mer men man kan ju inte få allt och det vet jag ju.

Jag får åka över till dem när pressen släpper lite här.

5 svar på ”Trevlig Valborg”

  1. Vi hade så trevligt och jag försäkrar att Solna stads valborgseld var rent otroligt ynklig jämfört med Kils stolta jättebrasa. De lär inte ha använt en lastpall som tändved i Solna, inte… Den missade naturpromenaden tar jag just nu igen på väg hem från grannkommunen. Alltså skriver jag detta med T9 i ett fönster stort som ett femtedels frimärke. Jag tänker INTE korrekturläsa innan jag skickar!

  2. Åh..jaaa…tyckte också det gick fortare än vanligt..konstigt nog:S Tack, tack för trevligt umgänge o goood mat:) Kram o kärlek!

  3. Man skriver “korrekt”, sedan trycker man på högerpil och skriver “ur”, därefter trycker man på högerpil igen och skriver “läsa”… fast det blir “lära” förstås, så man får trycka en gång på “ändra” (som på min telefon är stjärna, eftersom det är en Nokia).

    Okej då, jag erkänner. Jag har en mycket dimmig uppfattning om exakt hur jag tog mig från Roslagstull till Karolinska. Jag hoppade undan för hästspillning en gång, men i övrigt såg jag nog bara det lilla textfönstret.

    De sorgligt patetiska resterna av Solnas kommunala brasa såg ut så här i morse när jag gick till jobbet:

    Det pyrde lite i de ledsna askresterna, men röken var allt för tunn för att fastna på bild. Men de städar i alla fall fort i Solna – så här såg det ut på hemvägen:

    /Mats a.k.a Parus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *