Ahlgrensfluff

Ahlgrensfluff
Ahlgrensfluff

Ingredienser:

  • 120g ahlgrens bilar
  • 3dl grädde

Gör så här:

  1. värm grädden till 80 grader i en kastrull
  2. lyft av den från värmen och häll i bilarna
  3. rör tills allt löst sig
  4. låt svalna och ställ sen i kylen ett par timmar
  5. vispa med elvisp tills det är riktigt pösigt

Ätes i lagoma mängder på svalnade nybakade muffins.

(Jag åt inte lagoma mängder vill jag inflika)

5 svar på ”Ahlgrensfluff”

  1. A-nderton: Om du med detta är seriös kan du väl ge mig ett tecken i förväg så att jag har något gott att bjuda på. Kan jag kanske fresta med dumlefluff? Eller vill du hellre ha mums-mums-fluff?

  2. Hej igen!
    Har du något bra recept på muffins som inte ens jag borde kunna misslyckas med???
    Hur går det på jobbfronten föresten? Själv lyckades jag få ett vik på kommunen i 6 mån, så det känns skönt att ha något att göra i alla fall.
    /Johanna

    1. Jajjemen!

      Gör muffins på mix som du dekorerar 🙂
      Vill du piffa till lägger du ett fryst björnbär eller jordgubbe i smeten på varje muffin innan du gräddar.

      Här kommer en enkel frosting som jag gillar.

      ”Philadelphia Cream Cheese Frosting”

      200 g philadelphiaost
      50 g rumsvarmt smör
      2 msk vaniljsocker
      8 dl florsocker

      Blanda ingredienserna i den ordning de står i en matberedare (eller med elvisp) tills det blir en jämn smet

      Gör smeten direkt innan du dekorerar de svala muffinsarna
      (den stelnar en del sen)

      Man kan variera smeten med kokos, citron, essenser och karamellfärg (finns kuliga på bla panduro)

      Lek på!

    2. Förresten…
      Grattis till viket!

      Här händer inte mycket kan jag säga, står så still så 🙁

      Ska jobba 3 dagar nästa vecka och hoppas det ger mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *