Vänder blad

Jag har idag gjort sista dagen på jobbet.

På måndag gör jag första dagen på nya jobbet.

Det känns verkligen jättekonstigt.
Alla goa roliga arbetskamrater…
-konstigt!!

Jag blev ordentligt avtackad med blommor, överlämningslunch och jättemånga vänliga ord och ryggdunkningar. Många har kommit och sagt hejdå under dagen och bitvis har det kännts riktigt tungt menjag har haft supermycket att göra hela dagen och jobbade kvar bland de sista för att städa undan mig från den arbetsplats där jag suttit sista veckorna och se till att P har det han behöver för att ta över de lösa trådarna.

Det här med att hoppa från vikariat till vikariat, att ha olika tidsbegränsade anställningar som går i varandra är rätt slitsamt. Semester, trygghet, möjlighet att ta lån för att åtgärda ett fuktskadat badrum och annat praktiskt och sunt blir en omöjlighet.

Inför måndagen är jag olidligt nervös just nu. Stor organisation, nya system och rutiner. Inga kända ansikten som ler stöttande när man rusar förbi i korridoren. Å andra sidan vet jag att jag är bra på det jag förväntas göra så det blir säkert bra när jag bara begripit hur jag ska gå tillväga just där.

2 svar på ”Vänder blad”

  1. Kommenterar på tåget. Ha!

    Det kommer ett lass lycka till-kramar här! Jag hejar på dig! Lycka till på det nya jobbet! Det kommer du att klara galant.
    Hoppas vi ses framöver! det blir ju inte lika lätt nu men jag fortsätter läsa här på Bloggen i alla fall.
    KRAM på dig, Fey!

  2. Hola Amiga! Så nära men tydligen ändå så långt ifrån så han jag alrig med att säga hejdå! Å andra sidan så tänker jag att det inte blir något hejdå mellan oss utan vi ses ändå på ett eller annat vis. eller hur! Var rädd om dig och hör av dig om du är lunch eller fika sugen! kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *