Vilken helg!

Tidigt lördag morgon gick jag upp för att åka till Reprint i Heberg (nära Falkenberg).
man skulle kunna tro att det vore enormt segt att köra nästan 40 mil när man gått upp 03.50 men vi bara swoshade ner. Helt plötsligt insåg jag att vi kört förbi Liseberg. Dessutom var vi nere en timme tidigare än planerat…

På reprint var det kurser och shopping (till Pappersarken) som gällde.
4 kurstillfällen hade de lagt in under dagen och vi fick prova på lite olika nya tekniker och material. Det var jättekul och jag lärde mig enhel del nytt.

På kvällen, när vi löst ut oss med alla varor åkte vi till Sjönnevads Gästgiveri där vi skille sova och äta festlig middag. Vi bodde i ett jättegulligt litet rum i en liten byggnad intill själva huset. Middagen blev riktigt festlig med jättegod mat och frikostigt med vin. Tyvärr var ljudnivån under hela middagen så hög att jag fick fysiskt ont i öronen och framåt halva desserten blev det olidligt trots smärtstillande så jag tig tidig kväll men de andra satt uppe sent i baren.

På söndag var det Gekås i Ullared som stod på schemat så jag masade upp Lena hyffsat tidigt. Vi åt frukost och packade ihop i lugn och ro innan vi gav os iväg. Innan vi styrde kosan mot Ullared åkte vi tillbaka till reprint för att komplettera gårdagens shopping lite 🙂

Nästa stopp var Ullared.
Jag hade ingen aning om vad som väntade och min plan var att jag bara skulle köpa lite födelsedagspresenter till ungarna. * jo tjena * Jag har ALDRIG shoppat loss så… -fast nu är å andra sidan barnens födelsedagspresenter och julklappar plus Ms födelsedagspresenter klara.

När klockan var halv två började jag känna mig lite stressad för att vi skulle komma hem så sent. FEM var vi färdigshoppade och satte oss för att käka lunch på Burger King. -HELT galet!

Det blev lite sent igår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *