Kort och scrapbookingmässa i Karlstad

Nu är mässan över för i år.
Det har varit en bra och jättetrevlig mässa. Mycket besökare en positiv och nyfiken atmosfär. Jag upplevde att många var nyfikna på nya tekniker och sökte alternativ. Jag tyckte också att jag mötte många nya pysslare. Människor som var nyfikna och kanske funderade på att börja eller kanske tagit ett par stapplande steg och nu sökte inspiration att utvecklas vidare. -Jättekul!

Jag fick sovmorgon på morgonen idag och skulle egentligen inte börjat förrän efter lunch men ville få revanch mot demospöket så jag åkte dit runt 11 istället. När jag riggat  upp (idag min egen)körde jag en snabb test och det fungerade jättebra direkt. Det tog inte många minuter innan nyfikna dök upp och det fanns en hel del frågor kring Gazellen.

Tesa demade färgläggning med vattenpensel och kortvikning. Speciellt färgläggningen verkade väcka en enorm nyfikenhet. Med rätta tycker jag för vattenpenseln är ett jättetrevligt redskap.

Åsa var kung i kassan eftersom hon för tillfället är lite begränsad av ett skadat knä. Det kändes jätteroligt att hon stod där för jag vet att det innebär att hon fått höra direkt vilket otroligt positivt bemötande hennes stämplar får.

Lena var lite överallt, Håkan skötte markservicen och jag försökte mest, när jag inte fick frågor kring Gazellen, att inte vara ivägen 🙂

 

ps. Du som såg TV3s ”lyxfällan” i veckan som var undrar säkert hur mycket jag spenderade… Tja… 75 kr igår och runt 200 idag. Inte mycket att skapa rubriker med inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *