Risk-fyllt

20081230-163431Storebror fick ”Risk Transformers” av Moster i julklapp. Självklart skulle det spelas 🙂 Reglerna var inte helt enkla men de satt i någon timme och spelade.

Lillebror, som inte är någon värst bra förlorare kinkade stort när något gick honom emot och jag var på väg att avbryta flera gånger. Reglerna i Transformers-varianten lät avancerade i mina öron men storebror verkade hänga med bra.

Till slut verkar spelet vara avslutat och jag börjar precis fundera på om det inte snart är dags för nattning av lillebror när jag kommer in i köket och inser att de har börjat packa upp gamla klassiska ”Risk” som Maken fick  i julklapp av sina bröder. Den här gången verkade det som om Lillebror faktiskt hade lite bättre chans att hänga med, trots att reglerna nu var lite annorlunda.

20081230-190600Det  känns som om jag borde be Maken gå igenom spelreglerna med mig någon kväll. Jag får nämligen en stark föraning om att det här spelet, oavsett form, kommer att spelas flitigt framöver…

Ett svar på ”Risk-fyllt”

  1. Risk är roligt. Vi har det vanliga Risk och Henrik invigde Vincent i reglerna rätt nyligt och sen så försökte Vincent förklara reglerna för Herman på kvällen (gick väl inte riktigt lika bra). Men V gillar spelet skarpt. Och nu i jul föräslakde han sig i Ticket to Ride. Det spelades mycket i Skåne och som tur var väntade ett Ticket to Ride Nordic här hemma i ett paket. Så vi spelar och spelar. Kul när ungarna upptäcker brädspelen (vi har ca 100 här hemma så nu kan man börja få användning för dem).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *