Alla kan inte vara bra på allt!

Det är helt sant!

Jag är bland annat inte alls bra på att göra ingenting!

Igår var jag barnvakt åt en jättehärlig tjej som är sisådär 8 månader.
Väldigt lättskött unge när man är barnvakt så hon låg/satt glatt och tittade på medans jag reparerade och oljade skador i köksbänkarna och fyllde i skador i snickerierna.

20090703 182427När hon hade åkt hem fick jag enormt tråkigt och gick ner i källaren för att röjja lite. Där hittade jag flera liter av den mjölkvita färgen som vi har i vardagsrummet och bestämmde mig för att måla om den regnbågsblå fondväggen.  När jag kommit så långt som på bilden som här fick jag plötsligt ågren eftersom M sagt åt mig att inte påbörja nått nytt innan vi är klara med badrummen så jag ringde honom, krälade lite i stoftet vid hans fötter och fick hans välsignelse att påbörja projekt som jag avser slutföra själv 🙂 (Han angav INGA tidsramar så det löser ju ALLT!)

Då var det ju bra trist att den cerisa väggen hade så mycket skador efter uppsatta grejjer så jag spacklade och målade den.

20090704 135829Medans jag väntade på att det skulle torka gick jag ner i källaren en stund igen och där hittade jag vårt gamla soffbord som jag valt bort pga färgen. Vi kommer inte ha någonstans att förvara det nu när vi inreder källaren och jag gillar det för mycket för att göra mig av med det så jag fann det lika gott att måla om det så att vi kan ha det i vardagsrummet igen…’

Nu visade det sig att det projektet blir lite större än tänkt då jag måste använda greppgrund först. Mååånga torktimmar blir det!

Medans jag väntar på att greppgrunden ska torka tänkte jag gå ner i källaren igen. Det vore lite trevligt om vi kunde få ordning på det där kontoret igen. Hoppas bara att jag inte hittar något mer som kan/bör målas bara 🙂

Jag har varit ensam hemma lite drygt ett dygn…
ÄLSKAR att kunna fnatta runt så här och få så mycket gjort!

5 svar på ”Alla kan inte vara bra på allt!”

    1. Men om jag ska åka till Solna blir det ju inte mycket tid kvar att jobba på ju…

      Koppla upp webkameran så ska jag coaha dig igenom det ska du se 😉

  1. Jag håller på att fixa för fullt här. Har du några bra idéer på förvaring i små barnrum? Vi måste ha någon typ av hylla men jag vet inte i vilken ände jag ska börja… Du kanske skulle ge inredningsråd på din blogg! 🙂

  2. Men har man sett! Det finns en liten lagom 2×4-version av ”Expedit”! Jag kan intyga att konceptet är bra, eftersom vi köpte 5×5-varianten 1997 för att dela av ett rum och den står nu i sonens rum, full med senare inskaffade lådor – och hans mor har skaffat en till till pojkarnas rum.

    Jag ska se om jag kan nå ut till hallen med usb-förlängningssladd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *