Testar Philips ”Sonicare Healthy White”

Jag har jagat vitare tänder så länge jag kan minnas så när jag fick erbjudandet att buzza Philips ”Sonicare Healthy White” hoppade jag på direkt.

Tillverkaren utlovar 2 nyanser vitare tänder på 2 veckor.
Det som gör tandborsten unik är den sk. ”soniska tekniken”

Patenterad sonisk teknik styr borststrånas unika hastighet

Det är det här som utmärker oss. Sonicare uppnår borststrånas hastighet – borsthuvudets rörelse i munnen – genom en kombination av hög frekvens och hög amplitud på borststrånas rörelse. De här rörelserna skapar en dynamisk rengöring som pressar vätskor djupare in i det trånga utrymmet mellan tänderna och längs tandköttskanten, vilket leder till en renare, friskare mun.

Det är inte helt omöjligt att det stämmer för så här rena och släta tänder tror jag nog aldrig jag har haft.
Jag var sen att beställa tandborsten så jag har inte testat den i 2 veckor än men jag tror på den, Jag ska bara lära mig hålla munnen stängd för de där skakningarna kastar verkligen tandkräm genom hela hallen annars *skratt*

Borsten har en timerfunktion som talar om när det är dags att byta yta och 3 olika program (normal, känslig och ”whitening”)
Jag har mest kört normal och whitening och även om jag är vuxen och borde kunna mina borstvanor vid det här laget så är timern otroligt praktisk. 🙂

Buzzador?

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Fru_B):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Fru_B

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Fru_B&lang=

 

 

2 svar på ”Testar Philips ”Sonicare Healthy White””

  1. Jag vann en såndär tandborste för ett tag sen, men jag gillar inte alls den där timern… Dels är den ju bara uppdelad i 4, men man har ju 6 olika ytor att borsta. Mycket opraktiskt! Sen kan man ju inte pausa om man skulle vilja spotta under borstningen… Och att den ger sig automaiskt efter 2 minuter… Är man inte klar då får man starta om och klicka inte mindre än 3ggr för att stänga av den (om man kör på normal). Det ogillas av mig iaf…

    1. Nu vet inte jag hur du borstar tänderna men om jag borstar efter anvisningarna och sen tuggar såna där infärgningstabletter så är tuggytorna så rena och fina så, precis som resten av tänderna.
      Flourtantens instruktioner är jättebra om man använder vanlig tandborste men funkar dåligt med ny teknik.
      Jag tror att nyckeln är att vinkla borsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *