6 svar på ”Skrivbordet”

  1. Skrivbordet är ju så snyggt i sig! Vilken färg sa du att du skulle måla det i?
    Väntar med spänning på det färdiga resultatet

    1. Den går samma öde tillmötes som alla möbler som målats om hemma. -Antikvit 🙂

      Helst hade jag velat ha den trä-ren men fanéret var så illa skadat att det blev till att spackla upp och måla ändå.

  2. Anna, jag vet att du just fått fast jobb, men du har inte funderat på att bli lärare?? Du är ju så himla duktig på att förklara saker så att man (jag) förstår! Tack för fototipsen! Ska försöka finna tillfälle att prova lite olika inställningar nån dag innan det blir mörkt. (även om det aldrig känns ljust nu för tiden!) Ska bli spännande i alla fall, och du är den första som lyckats få mig att förstå vad bländaren gör! Tack!

    1. Tack Jessica! Mycket snällt sagt! *suger åt mig*

      Mitt jobb idag innehåller ganska mycket vägledning och ”förvandla-facktermer-till-något-en vanlig-människa-rimligen-kan-förstå”

      En ”riktig” fotograf skulle förmodligen gråta åt mina förklaringar om slutartid och bländare men det viktigaste för mig är inte hur det rent praktiskt fungerar i kameran utan vad det ger för resultat på mina kort.

  3. Tack för alla tips! Ska pröva dem så snart jag får martin från stora datorn! att bildredigera på min lilla är stört omöjligt och tyvärr är min stationära bortplockad… Vi har photoshop cs5 i alla fall… Jag bryr mig inte om vad funktioner heter utan vill veta vad som händer om jag ändrar vilket värde. hur de förhåller sig till varandra osv. Och för mig är det bara bra att du förklarar på nybörjarnivå!! Och, det är heeeelt okej att kommentarsbomba bloggen, vill lära mig så mycket som möjligt, så alla enkla tips är bra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *