Statusrapport: badrum

Dagsformen på badrummet

Matte har gjort ett ryck och tömt bort innehållet i golvet samt sett över det gamla avloppssystemet.

Det blir mer och mer tydligt för oss exakt hur mycket på tiden det är att vi gör den här renoveringen. ALLT i huset är ”specialare” brunnen i duschen satt tex fäst i en gammal skåpdörr under golvet.

Det känns mer och mer som om det bara har varit en tidsfråga innan problemen hade blivit riktigt stora och att de fukt och mögelskador vi haft har varit hyffsat lindriga.

Det finns inte ord för att uttrycka hur less jag är på det och hur mycket jag ser fram mot att få ett fungerande och fräscht badrum.

2 svar på ”Statusrapport: badrum”

  1. Hej Anna,
    jag förstår att det är tungt med badrumsrenovering. Speciellt när det är ”specialare” som dyker upp. Det värsta med renoveringar är att man aldrig vet vad som väntas. Men det bästa är att när allting är klart kommer allt slit vara som bortblåst och man kommer känna sig så nöjd med sitt hem.

    Känner du att du behöver tips eller råd eller kanske lite peppning på vägen så är Byggla.se perfekt. Jag jobbar på Byggla och vet en hel del som går igenom samma sak och tycker det är tungt. Men det är nog lättare om man får följa andra som gör samma sak. Jag kan erbjuda dig en liten kompensation om du är intresserad. Du kan maila mig om du vill veta mer.
    Lycka till och ha en fin helg! 🙂
    Mvh
    Vendela på Byggla

  2. Jag gissade nästan att jag behövde bättre ljus… Nu på vintern får vi aldrig in ordentligt med ljus i lägenheten, vi har bara fönster i väster och öster, och tja… Det blir inte bra. Skönt på sommarn med svalt inne, men tråkigt nu på vintern. Jag får väl ta några såna bilder jag vill ha hos fotografen när vi ska dit… Vi får hoppas att Charlie kan tänka sig att vara still där iaf, för här på golvet rullade han runt heeela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *