10-årsjubileum, -festen

Igår firade vi att vi varit gifte i 10 år.

Det gjorde vi tillsammans med 25 av våra allra närmaste familjen och vänner på Almars Krog som ligger mellan Karlstad och Forshaga.

Eftersom vi aldrig hade någon fest när vi gifte oss kändes det rätt att ha en lite större nu.

Jag är ingen festfixare så vi lade ribban lågt, höll det hela så informellt det bara går och släppte fixandet till Emma och hennes personal på Almars krog. Värderiet överlämnades med varm hand till våra vänner Lena och Håkan som liksom har sånt i blodet 🙂 Tyvärr blev Håkan sjuk men Lena gjorde ett lysande jobb så att vi skulle kunna mingla runt hur bekymmersfritt som helst.

Underhållningen lades på en enkel nivå den med. Gästerna fick bidra till en spellista på Spotify om de ville. Sen lät vi musiken blandas hej vilt i bakgrunden. Det var en väldigt rolig idé för spellistan blev väldigt blandad och bra.

Menyn var för övrigt en 2-rätters bestående av :

Huvudrätt: Kalvfile, rödvinssås, rödlökspuré, pepparglacerade primörer, kokt färskpotatis (alt. blomkål och broccoli)
Dessert: Päron kaka, chokladmousse, färska bär

Fördrink: Mousserande vin smaksatt med körsbär
Vin till maten: Chateu Courac ”Cotes de Rhone” 09

Hur gick det då?

-Helt jäkla superkanonas!

Jag skulle inte vilja ändra på något!
Visst fanns det gäster som verkligen saknades men det ligger lite bortom min kontroll 🙂

Vi är SUPER-nöjda med kvällen!
När vi minglade runt bland borden kändes det som om våra gäster också var nöjda och det gör oss så himla glada!

STORT tack till er alla!

 

 

 

 

3 svar på ”10-årsjubileum, -festen”

  1. Tack själv Anna =) Vi hade de supertrevligt, skönt att komma hemifrån lite också 😉 Tyvärr missade vi ju som sagt totalt att vi skulle va där 18 och tyckte vi kom i PERFEKT tid några minuter i sju… men men 😉 (fint folk kommer sent, heter det inte så? ;))
    Och vilken himla smart idé med spotifylistan!! Kul att få höra favoritlåten i bakgrunden och en allmänt skön mix! Det ska jag absolut göra nästa gång det blir fest här, så smart! Hade ingen aning om att det ens gick…!

  2. Förresten, bilden du ljusade upp och fixade till på charlie blev ju jättemycket bättre!! Liknade verkligen så jag vill ha dem! Tyvärr rör han sig så väldigt att det är svårt att få till kort på honom… Hade själv ljusat upp bilden lite i ps, mha levels och den där penseln man ska klicka på vitt med, men jag får det aldrig bra… funderar starkt på en kurs!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *