Semesterfeeling

Ännu en dag med underbart försommarväder har passerat.

På förmiddagen skulle vi kört trädgårdsavgfall till tippen men eftersom det är pingst och tippen var stängd åkte vi istället till Ms yngste bror med sambo som köpt valp. Underbart söt liten sak! -Väldigt trygg och mysig.

Det var hyffsat omöjligt att ta en mobilbild på honom så länge han var vaken men när han stupade gick det bättre 🙂

Vi tog en tur till Bergvik för att köpa lite gödsel men där kom M på att han ville måla grunden så att huset ser lite piggare ut nu när det fått sig ny dränering och allt. O var inte HELT överlycklig över detta eftersom han visste att det innebar jobb (vi är alla till naturen lata) men så fort killarna satt igång att jobba har de jättetrevligt och det märks verkligen hur mycket det betyder att få vara delaktig.
Tim har som vanligt haft diskansvaret 🙂

 

Jag skulle egentligen börja röjja i det hörn av trädgården där trädgårdsskjulet ska monteras upp men eftersom där står en monsterplasttank och typ en zillion sjöstensplattor så valde jag att ta tag i växthuset istället. Jag har varit lite orolig för vinrankan när jag inte kommit åt att vårda den för all bråte som varit inställt i växthuset. Det var absolut ingen fara med vinrankan. Den ser jättefin ut! Nu har jag lite bättre möjligheter att jobba i växthuset igen vilket gillas skarpt. Imorgon tänkte jag plantera lite smått och gott. Lite dill, gräslök, morötter och rädisor skulle jag tro. Ungarna älskar ju att gå och sno sig morötter och rädisor 🙂
Fram till dess att vi har fått upp trädgårdsskjulet måste tyvärr vertikalskäraren och trimmern bo i växthuset men det får vara ok för nu.

Jag råkade visst flytta libbstickan och en av rabarberplantorna också. Jag kan ha dödat dem men det gör inget, där de stod, mitt i jordgubbslandet kunde de ändå inte stå kvar. 🙂 När jag flyttade rabarbern kändes det vettigast att skära ner den så jag hade ett par kg rabarber att ta hand om på kvällen. Det blev saft. Jättegod!

Ja just det ja!
Idag var mattläggaren här och tittade på badrummet, tog mått och jag fick gå igenom vilka mattor jag vill ha i badrummet.
Han vill sätta igång med så fort som möjligt. *yeyy*

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *