Nöter däck (men har en hjärna)

Är på Hennickehammar på konferens.
Väldigt vackert ställe som jag gärna skulle åka till med maken någon gång. Bra mat, bra service och mysiga rum. (Jag återkommer till rummet)

Under kvällen fick jag göra en liten utflykt till Arvika för att kolla skallen. Min tant doktor är HELT säker på att jag har spännningshuvudvärk men vill ändå kosta på mig denna superexklusiva undersökning för att utesluta stroke eller tumör.

Nåväl, utflykten gick bra, bortsett från att GPSen ritade om rutten mitt i och förde mig till Arvika via Storfors och Kristinehamn, en nätt liten resa på 17 mil.

Jag var tidig till undersökningen *surprise* och fick komma in nästan direkt. Först gjorde vi undersökningen utan kontrastvätska, sedan med. Att få kontrastvätska intravenöst var bland det skummaste jag varit med om men jag hade en jätterar sköterska hos mig hela tiden.

Resultatet av undersökningen så här långt är att vi nu definitivt vet att jag HAR en hjärna.

Sen bar det av tillbaka till Hennickehammar  Den här gången åkte jag direkt mot Filipstad från Karlstad och då blev det bara 14 mil. Tog en kort paus hemma när jag åkte förbi Kil. Man blir väldans kisssnödig av den där kontrastvätskan.

Jag missade naturligtvis middagen men hann vara lite social innan jag kröp till sängs.
*Nattinatt*

Ja just det ja, -rummet!
Mitt rum ligger i huvudbyggnaden och är nästan löjligt tjusigt.
Jag har dubbelsäng, skrivbord och en liten sittgrupp, allt i väldigt matchande, väldigt mycket tyg.

 

2 svar på ”Nöter däck (men har en hjärna)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *