Rensa i röran v.2

Alldeles berusad av helgens framgångar gav jag mig idag på vår lilla klädkammare som är någon slags skum blandning av klädkammare och kattvind. Om man håller sig precis intill innerväggen så kan man stå upprätt men man kan inte ens ta ett steg framåt då utan att huka sig.

Jag behöver någonstans att göra av trådbackarna och tavlorna som stod i lekrummet så det känns logiskt att bereda plats i den sk klädkammaren.


3 timmar senare har jag ökat på högen med bortrensat med 3 sopsäckar brännbart, 1 säck kläder och en flyttkartong med böcker till loppis och ett par flyttkartonger med leksaker som fördelas ut till kompisar med småttingar.

Behovet av en tur till återvinningscentral och moderskapet börjar bli skriande. *skratt* Det går knappt att gå i hallen just nu pga allt som ska köras iväg.

Jag kommer att återkomma till klädkammaren längre fram för att gå igenom trådbackarna grundligare. Jag misstänker att om jag iallafall viker prydligare så kommer det att bli mer plats där. Dessutom funderar jag på om jag inte skulle ta och måla vitt därinne.

Förklaring:

Om du undrar vad det här handlar om så är det en del av en utmaning jag har antagit som går ut på att rensa ett utrymme i mitt hem varje vecka. Mer info om utmaningen finner du hos Ulrika Gabriel Inspiratör.

Ett svar på ”Rensa i röran v.2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *