Underbara underbara

Vilken fantastisk dag!
Det hade jag INTE trott när M väckte mig imorse med ett ”-Faan vad det regnar!”.

Jag valde att somna om då och vaknade inte förrän det var typ lunchdags och då sken solen och det var helt fantastiskt fint ute.

Jag gick ut och började räfsa undan lera och stenar från gräsmattan. Sen kom världens bästa farfar och tyckte att vi skulle ta ner häcken så då gjorde vi det. Vi har båda sagt till M i ett par år nu att den behöver föryngras, att vi borde klippa den riiiiktigt långt ner men M har ändå klippt den en bit under axelhöjd vilket lett till att upp till brösthöjd är det tomma pinnar SEN kommer löven. Nu fick farfar ta kommandot vilket ledde till att vi nu har en gräsligt låg, gräsligt ful rad med pinnar som nästa år kommer att vara en tät och fin häck. -Precis som jag vill ha det!

När vi hade tagit ner häckmonstret hittade vi något annat som behövde åtgärdas. Upp till en halvmeter från häcken var det mossa och ogräs som kunnat växa till sig ostört under häcken. Jag och T rensade ogräs och M skrapade bort mossa. Farfar städade upp häckrens. Det blev riktigt riktigt bra!

Sen börjar ju träden blomma och i rabatterna blir det vackrare för varje dag som går.
Jag ÄLSKAR den här tiden på året!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *